Amit kínálunk:

  • egyedülálló választék 70 féle színből (csak rendelésre),
  • kiváló anyagok, melyek zsugorításkor sem deformálódnak,
  • raktárkészletről és megrendelésre egyaránt,
  • feliratozás a legkorszerűbb nyomdai eljárásokkal,
  • pvc és polylaminát alapanyagok.
Partnerek
X

Kedvezményezett neve: ENO-PACK Kft.

Projekt címe: Borászati melléktermékekből kinyerhető, magas hozzáadott értékkel rendelkező természetes anyagok felhasználása és újrahasznosítása fenntartható öko-szőlőgazdálkodásban és borászatban.

Támogatás összege: 136 616 627 Ft

Támogatás intenzitása:63.58%

Projekt tartalma: A pályázat célja olyan egyszerű, környezetbarát és a fenntartható fejlődés alapkoncepciójára épülő kémiai eljárások kidolgozása volt, amellyel szőlőtörkölyben levő magas hozzáadott értékkel rendelkező vegyületek gazdaságosan elválaszthatóak és a borászatba, illetve a szőlőgazdálkodásba visszarorgathatók. Az alapvető célkitűzés az volt, hogy a borkészítés során melléktermékként képződő szőlőtörköly és seprő teljes mértékben visszaforgatható legyen és a fenntartható ökogazdálkodás alapjait figyelembe véve olyan gazdaságok jöjjenek létre Magyarországon, amelyek nem, vagy csak minimális terhelést jelentenek Földünk ökoszisztémájára nézve.

Projekt célja magas hozzáadott értékkel rendelkező anyagok gazdaságok előállítása volt borászati melléktermékként képződő, alacsony hozzáadott értékkel rendelkező anyagokból. A feromon alapú biopeszticid gazdaságos szintézis útjainak kidolgozása előre láthatólag teljesen új alapokra fogja helyezni a monrn novényvédelmi eljárásokat. A bemutatott módszerrel környezetbarát és vegyszer konteminációtól mentes szőlőgazdálkodás alapjait kívánjuk megvalósítani.

Befejezés dátuma: 2018. november 15.

Azonosító szám: GINOP-2.1.1-15-2015-00041

X

Kedves Vásárlóink!2023-tól az üvegáruk tekintetében kizárólag OMME mézes üvegek értékesítése történik, személyes átvétellel, dobozos és raklapos kiszerelésben.
A bag-in-box és egyéb termékeinket továbbra is kiszolgáljuk mind személyesen, mind GLS csomagküldéssel.

2023. évi nyitvatartásunk:
kedd 9.00 – 15.00
szerda 9.00 – 15.00
csütörtök 9.00 – 15.00

Megrendeléseiket változatlanul a megszokott telefonszámokon vagy e-mailben is fogadjuk.
+36 20 359 0408
+36 62 327 219
enopack@enopack.hu